Educatie / Cultura — 14/05/2017 at 12:17

Cariera in Beauty la un pas de succes

by

Vrei o cariera de succes in Beauty? Primavara asta Scoala Internationala de cosmetica Christine Valmy lanseaza o serie de cursuri de specializare in Beauty unice pe piata din Romania. Cursurile se adreseaza personalului din industria de infrumusetare si au ca scop completarea cunostintelor teoretice si practice cu cele mai noi tehnici, mijloace si metode de lucru in saloanele de infrumusetare. In fiecare luna, specialistii in Beauty vor fi cu un pas mai aproape de o cariera remarcabila in domeniile: cosmetica, Hair Style, Nail Art si Make Up.

Seminariile dureaza intre 1 si 4 zile si pun mare accent pe latura practica. Cele mai noi tendinte in Hair Style, cosmetica, Nail Art si Make Up vor fi acum mai usor si rapid de executat datorita tehnicilor moderne invatate la seminariile Scolii Christine Valmy. Se vor aborda teme precum tunsorile moderne, tehnicile avansate de colorimetrie a parului, unghiile cu gel, designul pe unghii cu gel si altele, necesare celor care vor sa devina specialist.

Specialistii in Beauty vor fi indrumati de lectori cu o pregatire remarcabila spre insusirea tehnicilor care le ofera un pas important in cariera. Diploma Christine Valmy reprezinta garantia unei formari profesionale la cel mai inalt standard.

In Romania, peste 22000 de specialisti in Beauty au fost formati si indrumati de scoala Christine Valmy. O parte dintre ei reprezinta nume importante in industria Beauty din Romania si din afara tarii.

O cariera de succes se formeaza prin educatie continua, iar Scoala Christine Valmy ofera sansa unui parcurs profesional pana la cel mai inalt standard, prin participarea la seminarii care ofera posibilitatea invatarii celor mai noi tendinte in industria de infrumusetare.

Programul seminariilor sunt disponibile pe site-ul Scolii Christine Valmy si noi teme vor fi adaugate periodic.

Specialistii in Beauty din Romania au ocazia unica sa-si dezvolte cunostintele si abilitatile practice intr-o scoala internationala cu experienta din 1965 si dezvoltata in Romania, USA, India, Columbia, Korea, Venezuela, Dubai, Japonia.

Scoala Christine Valmy este singura scoala internationala de cosmetica din Romania recunoscuta pentru excelenta sa in intreaga lume, avand peste 50 de ani in domeniul pregatirii si specializarii in industria Beauty.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.