Auto — 10/07/2017 at 16:22

Care sunt optiunile de care poti beneficia daca apelezi la un serviciu de inchireri auto in Ploiesti

by
Promotor Rent a Car Ploiesti

Promotor Rent a Car Ploiesti

Dupa un an in care serviciile de inchireri auto s-au extins tot mai mult, Promotor Rent a Car a decis sa isi extinda reteaua de parteneriate in mai multe orase din tara, printre care si Ploiesti. Compania romaneasca s-a extins cu rapiditate la nivel national datorita unor oferte bogate si a unui sistem inovator de fidelizare. Mai jos, va prezentam cateva dintre variantele pe care le au la dispozitie cei care opteaza pentru un serviciu de inchirieri auto in Ploiesti.

 

Transportul rutier catre si dinspre Ploiesti

Fiind asezat pe o veche rascruce de drumuri, orasul Ploiesti este unul dintre centrele urbane din sud care beneficiaza de cele mai accesibile cai de transport rutier. Mai mult, in viitor, se doreste ca acesta sa fie punctul de plecare al unei autostrazi care sa duca spre Albita. Fiind municipiu resedinta de judet si aflandu-se in apropiere de capitala, orasul se numara printre centrele economice in care turismul de afaceri este in continua crestere. In acelasi timp, serviciile de inchirieri auto si de transfer sunt din ce in ce mai populare.

Ce variante ai atunci cand apelezi la un serviciu de inchirieri auto

Promotor Rent a Car – www.auto-rent.ro/ro/ pune la dispozitia clientilor care apeleaza la servicii de inchireri auto in Ploiesti, o flota variata, care cuprinde de la autotorisme de lux pana la masini cu sapte locuri sau masini economice. Acestea din urma reprezinta unele dintre cele mai cautate optiuni atunci cand se doreste un contract de inchiriere pe termen lung. Pe langa beneficiile reducerii costurilor la carburant, inchirierea unui autovehicul mai vine si cu alte facilitati. Printre acestea se numara faptul ca rovinieta, asigurarea RCA si asigurarea full Casco sunt deja platite.

Reduceri

In plus, prin intermediul parteneriatelor incheiate de Promotor Rent a Car, cei care apeleaza la un serviciu de inchirieri auto in Ploiesti pot avea si surpriza unor reduceri substantiale pentru cazare si masa, in mai multe lanturi hoteliere si de restaurante din tara. Printre acestea se numara restaurante precum City Grill, Red Angus, City Cafe sau Trattoria Buongiorno si hoteluri precum Hotel Class Bucuresti, Hotel Rembrandt, Casa Muresan din Brasov sau Vila Select din Predeal.

Serviciul de transfer

Mai mult decat atat, pe langa serviciile simple de inchirieri auto, clientii au la dispozitie si optiunea de a inchiria o masina cu sofer. Serviciul de transfer presupune mai putine batai de cap, atunci cand ai nevoie sa te deplasezi intr-un oras sau intr-o regiune pe care nu le cunosti. Tototdata, clientul nu mai are nicio raspundere in ce priveste starea masinii sau posibilitatea unui incident rutier.

Pentru mai multe detalii va invitam sa vizitati site-ul: https://www.auto-rent.ro/ro/inchirieri-masini/ploiesti.html

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.