Caminul de batrani ideal pentru persoanele varstnice!

Doctor giving an old man a pill while at his bedCaminul de batrani Asociatia Crestina Sf Nicolae si Sf Alexandru tocmai a fost dat in functiune de curand in Bucuresti in doua locatii: zona Victoriei si zona Plevnei. Acest camin de batrani isi doreste sa reprezinte locul unde cei varstnici, batranii ramasi singuri sa aiba parte de o viata cat mai linistita si lipsita de griji. Cele doua locatii vor sa ofere batranilor un loc care sa le redea zambetul pe buze si sa aiba parte de un personal amabil si placut

Servicii oferite

azil batraniCaminul de batrani Asociatia Crestina Sf Nicolae si Sf Alexandru ofera o gama larga de servicii precum: conditii de ingrijire batrani, asigurarea alimentatiei, asistenta si supraveghere. Toate aceste servicii doresc sa faca din acest camin de batrani locul unde acestia vor avea parte de cea mai buna ingrijire si de cel mai prietenos si intelegator personal. Alege si tu un camin de batrani care sa ofere cele mai bune conditii de cazare si ingrijire pentru persoana draga tie.

Asa cum s-a precizat anterior, batranii vor avea parte de un grup de medici de familie, psihiatru si asistenti social care sa le ofere cele mai bune servicii medicale si cea mai buna supraveghere cu putinta.
Intregul personal este format din oameni cu experienta si calificati pentru atributiile cu care au fost insarcinati.

La caminul de batrani Asociatia Asociatia Crestina Sf Nicolae si Sf Alexandru, persoanele varstnice vor avea parte si de activitati de destindere pentru petrecerea timpului liber intr-un mod cat mai placut.

In situatia in care doriti sa aflati si mai multe detalii puteti vizita site-ul www.caminparticular.ro sau puteti suna la unul din aceste doua numere de telefon 0753 907 355 / 0722 624 264.

Leave a Reply

Your email address will not be published.