Camere de supraveghere video de la InicInstal – pentru siguranta ta!

inicinstal

Indiferent daca doriti sa monitorizati interiorul cladirilor sau daca doriti sa supravegheati zona din exteriorul proprietatilor dumneavoastra, Inicinstal.ro este magazinul online care va ofera cele mai performante camera de supraveghere video!

Caracterisitcile camerelor de supraveghere video

Sistemele moderne au devenit o necesitate astazi, astfel ca din cea mai recenta tehnologie inteligenta nu lipsesc camerele de supraveghere video, cele mai performante si eficiente echipamente de monitorizare a imaginilor regasindu-se in magazinul online InicInstal.ro! Din colectia de camere de supraveghere video disponibila online, puteti achizitiona acele sisteme de monitorizare care sunt compatibile cu mobilul Iphone Apple sau Android GSM Smartphone, astfel ca oriunde va aflati puteti avea acces live la imaginile inregistrate. Mai mult decat atat, cele care sunt montate in exterior beneficiaza de caracteristica waterproof, cea ce ofera protectie sistemului impotriva umezelii sau apei.

Raza de monitorizare se realizeaza intr-o maniera optima pentru a cuprinde zona pe care o doriti a fi monitorizata, iar imaginile fluente va ofera o vizualizare clara ori de cate ori doriti sa observati ceea ce se petrece in spatiul in care sunt montate performantele camere de supraveghere video! In plus, avantajul pe care vi-l ofera InicInstal este acela ca produsele pe care le veti achizitiona din aceasta gama se livreaza impreuna cu aplicatia softwear a producatorului, motiv pentru care punerea in functiune a dispozitivului se va realiza in cele mai optime conditii!

camere de supraveghere video

Camerele de supraveghere video si pretul avantajos!

InicInstal isi multumeste clientii prin cele mai avantajoase promotii, astfel ca puteti achizitiona camera pentru supraveghere video la pret realmente avantajos pentru orice buzunar! Produsele sale isi focalizeaza atentia pe cel mai bun raport calitate-pret, astfel ca aveti ocazia de a cumpara sisteme de monitorizare video cu o inalta performanta, reducand substantial costurile de achizitie!

Despre InicInstal

Inic Instal este o firma care activeaza in domeniul proiectarii, executiei si comercializarii instalatiilor sanitare, climatice, electrice sau sisteme de monitorizare video disponibile la cele mai avantajoase preturi! Inicinstal.ro este magazinul online de unde puteti achizitiona produse prin comanda online, completand formularul cu datele de identificare si adresa de livrare. De asemenea, comenzile pot fi realizate la numarul de telefon 0743.156.330 sau la adresa e-mail office@inicinstal.ro! Daca doriti sa vizionati produsele sale, puteti vizita magazinul InicInstal si la adresa Bld. Juramantului, nr.1, Campulung, Judetul Arges!
###

Leave a Reply

Your email address will not be published.