Calitatea e intotdeauna la moda!

sandale dama pieleSandalele sunt accesorii iubite de toate femeile si isi doresc sa detina cat mai multe perechi si cat mai diferite. Nu conteaza daca vorbim despre sandale cu toc, cu talpa joasa sau platforme – sandalele sunt omniprezente in garderoba unei doamne.

Sandalele de dama din piele naturala sunt un accesoriu comod, usor si sunt incaltarile sezonului cald; in primul rand, datorita aerisirii pe care o da designul acestora piciorului.

Calitatea sandalelor de dama din piele naturala

Tocmai pentru ca sunt un accesoriu care insoteste doamnele peste tot pe timp de vara, sandalele de dama trebuiesc alese cu atentie. Sandalele de dama de calitate fac diferenta, scotand in evidenta eleganta outfitului pentru care ati optat.

Calitatea se evidentiaza prin design, materialul folosit la confectionare si micile detalii aplicate, care la prima vedere pot trece neobservate.
sandale dama din piele naturala
Sandalele de dama din piele naturala se claseaza ca fiind incaltarile de vara de calitate superioara.
Fiind confectionate in totalitate din piele, sandalele de dama din piele naturala ofera purtatoarelor un confort sporit, pielea fiind moale si se muleaza perfect pe picior, lasandu-i libertatea de care are nevoie.

Pentru a va da seama daca perechea de sandale pe care vi-o doriti este din piele naturala 100% trebuie sa fiti atente la anumite detalii. In primul rand, trebuie sa observati daca sandalele sunt confectionate din piele naturala si interior si exterior. Apoi, straturile care sunt in compozitia talpii sandalelor de dama din piele naturala sunt cusute una de cealalta, nicidecum lipite! Cusatura sandalelor de dama din piele naturala este fina, simpla si eleganta, pentru a nu iesi in evidenta si a deveni un detaliu inestetic.

Un alt avantaj al sandalelor de dama din peiele naturala este cel al durabilitatii. Sandalele de dama din piele naturala rezista peste ani, mai ales daca pielea este ingrijita corespunzator.

De stiut

Daca abia ce v-ati cumparat o pereche de sandale de dama din piele naturala si vi se pare ca va jeneaza pe alocuri, mergeti cu acestea la un specialist pentru a le largi. Pielea 100% naturala se lasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.