Boiliesurile gustoase si inspititoare de la Carping.ro pentru capturi impresionante

boiliesBoiliesurile sunt ingredientul secret pentru ca partidele de pescuit la crap sa fie cele mai reusite si pline de satisfactie. Magazinul online Club Carping este conceput de catre specialisti din domeniul carpfishingului care au obtinut de-a lungul timpului rezultate deosebite si premii la concursuri nationale si europene de prins crapi.

Boiliesul de crap pus la dispozitie pescarilor pe interfata magazinului pe acest link https://www.carping.ro/boilies.html sunt realizate din ingrediente atent alese de catre cei mai buni pescari.

Toate sortimentele de boilies pentru crapi cuprind o multime de tipuri de astfel de momeala, ceea ce semnifica ca scopul magazinului este de a fi pe buzunarul oricarui doritor. Fapt pentru care, iubitorii pescuitului se pot focusa in functie de bugetul pe care vor sa-l aloce boiliesului pentru crapi de tip economic, premium sau classic.

Boilies- care sunt tipurile pe care le comercializeaza Carping.ro?

boiliesuriBoiliesul pentru crapi este una din cele mai folosite momeli de catre pescari deoarece reuseste cu succes sa atraga prin miros si gust pestele intr-un timp foarte scurt. Momeala aceasta a fost conceputa de Fred Wilton, un pescar din Anglia, in 1970. In compozitia sa intra mai multe ingrediente, care trec prin diferite procese de tratare in asa fel incat rezultatul final va fi unul extrem de ispititor pentru crap. Printre ingredientele atent alese ale boiliesului pentru crapi se numara si urmatoarele:

  • Betaina
  • Faina de peste
  • Proteina vegetala si lactica
  • Seminte
  • Cereale ce au la baza porumbul

In acest mod, Carping.ro afiseaza pe pagina de produs a magazinului mai multe feluri de boilies pentru crapi. Aceasta poate avea o multime de arome si poate fi folosit indiferent de nivelul de aciditate al apei sau de temperatura acesteia. In rafturile virtuale ale magazinului, pescarii se pot orienta catre unul dintre cele mai bune produse, cum ar fi de exemplu, Boiliesul Premium Sweet. Acest tip de momeala este printre cele mai folosite boiliesuri deoarece a fost imbunatatita de insusi Sorin Rudeanu si Bogdan Guguianu, binecunoscutii pescari profesionisti. Folosind aceasta momeala, acestia au participat si castigat impreuna 10 medalii la Campionatele la nivel mondial de Carpfishing.

Printre produsele magazinului Carping, pescarii mai pot alege si Boiliesul Premium Ice Breaker, ce contine proteine solubile cum este de exemplu: faina de peste hidrolizata, Sweet Amino, Wisky Link si este perfecta pentru partidele de pescuit la crap desfasurate la temperaturi mici.

Boiliesul pentru crapi de tip classic are un pret mult mai mic si este adresat pescarilor amatori. Acesta contine arome fishmeal si birdfood. Momeala din categoria aceasta are la baza:

  • Faina de peste
  • CSL
  • N-butiric
  • Seminte

Rezultatele pe care aceasta momeala le aduce sunt mai mult decat satisfacatoare in raport cu pretulor lor de achizitie.

Un alt tip de boilies pentru crap este cel economic. Boiliesul de crapi economic comercializat de Carping.ro este perfect pentru acele partide de pescuit la crap in care este absoluta nevoie de o nadire impresionanta.

Cum se poate achizitiona boiliesul de crap?

boilesBoiliesul de crapi furnizat de Carping.ro se poate cumpara printr-o comanda online, care se efectueaza direct pe pagina oficiala a magazinului. Plata produsului are loc fie prin intermediul unui card bancar, fie in numerar ramburs la primirea coletului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.