Beneficiile cremei Egyptian Magic

Egyptian Magic este un o crema aparuta pe piata de peste 25 de ani, acesta crema a fost lansata si promovata prin intermediul celebritatiilor de la Hollywood. Campania de promovare a fost una de succes datorita implicarii unor personalitati de seama, dar si datorita avantajelor si beneficiilor pe care acesta crema le ofera. Printre personalitatile care au facut parte din promovarea cremei Egyptian Magic se Numara Oprah Winfey, Eva Mendes, Madonna si multe altele.

In Romania crema Egyptian Magic a aparut in urma acum aproximativ 5 ani, timp in care acesta crema a fost cumparata intr-un numar foarte ridicat, atat de personalitatile autohtone, cat si de oamenii simpli care au dorit o crema de calitate.

Ce contine crema Egyptian Magic

In primul rand, trebuie precizat faptul ca crema Egyptian Magic este o crema 100% naturala, care contine 6 miracole ale naturii, mierea, ceara de albine, polen, propolis, laptisor de matca si ulei de masline. Aceste ingrediente impreuna sunt cele care ofera pielii catifelare, hidratare, regenerare, practice orice pentru pielea ta.

Beneficiile cremei magice Egyptian

Acesta crema poate fi folosita de toate persoanele, este perfecta pentru orice tip de piele, indifferent daca vorbim despre o piele sensibila precum cea a bebelusilor. In acest sens, pentru bebelusi crema Egyptian Magic este cea care ii scapa de iritatiile din jurul scutecelor.

Crema Egyptian Magic regenereaza rapid pielea si hidrateaza. Astfel, pentru orice rana, arsura sau eczema la nivelul pielii crema Egyptian Magic va vindeca si va hidrata zona respective.

Pe langa beneficiile pe care crema Egyptian Magic le ofera din punct de vedere al hidratarii pielii de pe fata sau corp, aceasta este apreciata sic a balsam pentru par sau ca produs pentru coafare. Aceasta poate fi utilizata ca balsam protector pentru buze si aduce beneficii in tratarea cicatricilor.

Acesta crema universal pentru piele, Egyptian Magic poate fi cumparata online de la Biovoice.ro la un pret foarte bun, avand disponibila acesta crema la un gramaj de 118 ml, cat si la 59 ml. Intra acum, cumpara si rasfata-ti pielea cu o crema de calitate, de-a dreptul magica !

Leave a Reply

Your email address will not be published.