Becurile cu led E 14 de la LED-Zone va ofera iluminat profesionista incepand de la pretul de 4 RON

Magazinul online Led-zone.ro comercializeaza la preturi competitive o gama cuprinzatoare de produse cu LED, printre care se numara becuri, benzi, panouri slim, tuburi si lampi pentru iluminarea strazilor sau pentru uzul industrial. Produsele sunt confectionate din materiale de inalta calitate si se bucura de un design modern. De curand, magazinul in cauza a prezentat o noua gama de becuri cu LED E14. Noua generatie de becuri cu LED surclaseaza generatia becurilor economice intrucat acestea au un design ergonomic si un unghi de iluminare de 360 de grade. Becurile cu led au mai multe intrebuintari, de la iluminatul in spatiile interioare, la iluminatul spitalelor, magazinelor, uzinelor, hotelurilor sau scolilor.

Din utilizarea becurilor cu led E14, indiferent de spatiul in care sunt montate, decurg urmatoarele foloase:

becuri led  eficiente

  • Se eficientizeaza consumul de energie intrucat consumul becurilor cu led este cu 90% mai mic decat al becurilor clasice
  • Nu se vor mai achizitiona o multitudine de becuri clasice intrucat durata de viata a becurilor cu LED este de 50.000 de ore
  • Gradul de siguranta este sporit intrucat, in cazul becurilor cu led E14, pericolul incalzirii specific becurilor traditionale, care de multe ori duce la incendii, este inexistent.
  • De ordin ecologic- materialele becurilor cu led sunt reciclabile, nu sunt toxice, nu contin mercur si nu emit raze UV
  • Economice- datorita consumul redus de energie, valoarea facturii va fi mai mica

Lumina provenita de la becurile cu LED E14  poate avea nuante de alb cald si alb rece. Astfel, gradul de aplicare al acestor becuri este mare intrucat se pot intrebuinta in spatiile comerciale, dar si in cele private, unde inlesnesc crearea unei ambiante prielnice cititului. Durata de functionare a unui bec LED E14 incepe de la 10.000 de ore de functionare si, in numeroase cazuri, depaseste limita de 50.000 de ore. De asemenea, intensitatea luminii variaza in functie de numarul de becuri LED existent dintr-o singura sursa. Exista tipuri de becuri LED E 14 care pot ingloba 60 de becuri LED.

Consultanta tehnica gratuia de la specialistii LED-Zone

In pofida opiniei conform careia valoarea de achizitie a unui bec LED E14 este ridicata fata de pretul becurilor clasice, clientii care isi doresc achizitionarea unui bec LED E14 de la magazinul online Led-zone.ro beneficiaza de reduceri substantiale. Avand in vedere ca durata de viata a acestor becuri este mare si ca odata ce consumul de energie este redus, scade si valoarea facturii, cumpararea unui bec E14 reprezinta o investitie si o economisire a banilor si a energiei pe o perioada lunga de timp. In acelasi timp, becurile E14 produc 100 de lumeni consumand un singur watt, iar garantia produsului este de doi ani. Pretul celui mai ieftin bec LED E14 din stocul magazinului Led-zone.ro este de 4 ron, iar cel mai performant model are un pret de 35 ron.

Achizitionarea unui bec LED E14 se poate efectua online, direct pe site-ul magazinului. In cazul in care subzista intrebari sau aveti nevoie de consultanta tehnica puteti suna la numerele de telefon 0726.715.365/0728.964.967.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.