Baterii auto pentru orice autoturism de la v-auto.ro

V-auto.ro este un magazin specializat in vanzarea de baterii auto pentru orice tip de autoturism.

Bateriile auto MOLL sunt fabricate exclusiv in Germania si beneficiaza de o serie de inovatii care sunt astazi implementate de majoritatea producatorilor de baterii.

Bateriile auto VARTA sunt cele mai vandute baterii din lume, recunoscute pentru calitate.

Bateriile noastre pot fi comandate din magazinul nostru online – v-auto.ro de pe orice dispozitiv conectat la internet, prin telefon la numarul de telefon afisat pe site sau de la oricare din magazinele noastre fizice amplasate in Bucuresti.

Va ajutam sa gasiti bateria care se potriveste cel mai bine masinii dvs., in functie de marca si modelul autoturismului, de cilindree, de putere, de combustibilul utilizat, de anul de fabricatie si alte criterii esentiale in alegerea unei baterii auto potrivite.

Pentru a veni in intampinarea nevoilor dvs., asiguram:

  • Livrarea bateriei la locatia dorita de dvs. in cel mult 2 ore de la lansarea comenzii (pentru Bucuresti si Ilfov – pentru alte locatii efectuam livrarea prin curier)
  • Verificarea instalatiei electrice a autoturismului dvs. cu tester profesional (pentru Bucuresti si Ilfov – pentru alte locatii trebuie sa va deplasati la un service autorizat pentru a beneficia de garantie)
  • Montarea bateriei achizitionate (pentru Bucuresti si Ilfov – pentru alte locatii trebuie sa va deplasati la un service autorizat pentru a beneficia de garantie)
  • Primiti garantie intre 24 si 40 luni (in functie de bateria cumparata)
  • Platiti cash sau cu cardul

Nu uitati ca o baterie este ca orice alt dispozitiv: daca nu este intretinut cum trebuie, cedeaza. Nu trebuie sa aveti impresia ca, odata cumparata si montata, cativa ani nu ne mai intereseaza aceasta componenta foarte importanta a masinii dvs.

Bateria trebuie verificată regulat (cam o data pe luna), trebuie mentinuta curata, polii de racord si clemele curate si necorodate, coroziunea polilor influentand performanta bateriei si putand reprezinta un risc in privinta sigurantei.

Urmele de coroziune se curata cu o perie de sarma sau cu smirghel, apoi se sterge cu apa si bicarbonat de sodiu. Inainte de aceasta operatie de curatare bateria trebuie neaparat deconectata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.