Sanatate — 11/04/2017 at 14:57

Astenia de primăvară, o bătaie de cap

by

Așa cum gradele din termometru se schimbă și vizibil se schimbă și peisajul. La  fel trebuie să schimbăm și noi câteva obiceiuri.Le băgam într-o cutiuță și o mai deschidem când revine iarna.

Primăvara vine cu raze de soare și căldură.Veselie,bucurie și parcă cu un optimism molipsitor.

Aptabilitatea pare grea,dar defapt este  simplă și eficientă.Există nenumărate  mijloace pentru a deveni una cu acest anotimp. Este plin de verde,sănătate și armonie. Sănătatea noastră trebuie ținută în siguranță.

Cred că ați auzit cu toții de astenia de primăvară.Care ne seaca pe toți și ne ia puterile.

Ce înseamnă acest lucru?

Organismul nostru este epuizat. Datorită lipsei considerabile de vitamine și săruri minerale. Suntem extenuați,lipsiți de vlagă,devenim mai sensibili,nu ne putem concetra și chiar avem insomii.

Toate aceste lucruri din vina iernii. În care am fost limitați în a consuma  anumite alimente,legume și fructe și mai ales limitați în a practica sporturi în aer liber. Lucru ce ne-ar fi menținut  în  formă.

Avem avantajul mișcării și exercițiilor în curte,spre exemplu.Putem consuma alimente de sezon,sănătoase și revigorante.

Sucuri naturale din fructe și legume proaspete. Salate și chiar câteva deserturi sănătoase, la care poftim cu toții. De acum putem avea acces la ele mai ușor.

Dacă totul înflorește și revine la viață vizibil,la fel trebuie să se întâmple și cu organismul și mintea noastră.

Aveți mai jos 3 dintre multele alimente ce merită și este recomandat să fie consumate  în această perioadă :

  1. Nucile – Ajută la combaterea stresului,întărirea memoriei. Dar mai ales în această perioadă susține aptabilitatea la numeroase schimbări. Lucruri care ne pot influența într-un fel sau altul. Schimbările vremii și a presiunii care pe mulți dintre noi ne afectează din punct de vedere emoțional.
  2.  Spanacul – Nu ne face să devenim ca Popeye Marinarul,dar cu siguranță cantitatea remarcabilă de fier ne poate pune pe picioare in cele mai dificile cazuri. Chiar mai curând decât ne-am fi imaginat. Se spune că spanacul ne-ar ajuta exact cât o face o ceașca de cafea.
  3. Ceaiul de musețel – Ajută la liniștirea stomacului și a ficatului și ne relaxează nervii. Este unul dintre cele mai recomandate plante când vine vorba de imunitate și răceli. Poate fi recomandat chiar și pentru dureri de spate și pentru reumatism.

Este nevoie de eforturi minime pentru a ne menține pe o anumită lungime de undă. În care să avem o balanța echilibrată între un organism sănătos și o minte limpede.

Haideți să acordăm mai multă atenție armoniei și liniștii organismului nostru.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.