Articole cool pentru garderoba baietului tau

In momentele de trecere de la un anotimp la altul, garderoba copilului tau cu siguranta sufera modificari semnificative, mai ales in acest an in care vremea rece si-a facut prezenta destul de brusc. Cele mai cautate articole in acest sezon rece sunt evident, bluzele groase si calduroase, pantalonii lungi, precum si jachetele.

Pentru ca vorbim despre garderoba unui baiat, acesta doreste tot timpul sa poarte cele mai cool hainute. Acest lucru este mai mult vizibil dupa trecerea de varsta de 6 ani, atunci cand personalitatea acestuia isi spune cuvantul.

In ceea ce priveste tendintele din moda ale sezonului rece, sunt cautate hainutele care au imprimeuri speciale si un croi lejer. Stilul vestimentar in voga este cel urban, inspirat din tendintele din garderoba barbatilor.

Cele mai cool bluze pentru baieti din mediul online

Online-ul este cel care ne ofera cele mai multe posibilitati de cumparare, mai ales atunci cand dorim sa cumparam hainute pentru copii. Daca vrei sa ii cumperi celui mic hainute moderne, care sa respecte tendintele sezonului iti recomandam magazinul online Mr.Pich. Acesta este un magazin special, care se remarca prin nonconformismul hainutelor comercializate, dar si prin intermediul brandurilor cu o notorietate ridicata la nivel mondial.

In ceea ce priveste sectiunea de bluze pentru baieti din magazinul online Mr.Pich, acesta este una super cool, care respecta in totalitate tendintele stilului urban-chic. Acestea sunt destinate copiilor cu varste cuprinse intre 1 si 12 ani. Materialele din care sunt confectionate sunt unele de calitate, precum bumbac, jeans sau in.

Brandurile care se remarca cel mai mult in acesta colectie de bluze pentru baieti sunt Booso si BangBang CPH. Produsele de la Booso sunt unele simple, dar de efect, cu un croi extrem de lejer, iar cele de la BandBang CPH sunt unele care au un design cu totul special, care nu poate fi descris in cuvinte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.