Auto — 14/02/2017 at 13:23

Vrei folie auto? 5 motive pentru a angaja un profesionist

by

Este posibil sa fii tentat sa iti aplici singur folia pe geamurile masinii folosind indicatii gasite online. Totusi benficiile pe care le primesti apeland la profesionisti sunt mai mari decat economiile pe care vrei sa le faci.

Aplicarea de folie auto pe geamuri este o modalitate foarte buna de a reduce efectul de orbire si caldura in aceeasi masura. Posesorul masinii are in acel moment 2 optiuni: fie isi aplica singura folia fie apeleaza la o firma specializata.Chiar daca incercand sa faci singur operatia respectiva implica de obicei costuri mici, este indicat sa apelezi la oameni capabili care pot face o aplicare uniforma a foliei pe geamuri.

Citeste mai jos cele 5 motive esentiale pentru care NU ar trebui sa incerci sa faci lucrarea acasa.

1. Reglemantarile privind gradul de vizibilitate

Pentru ca aplicarea de folii auto este o constanta preocupare pentru Politia din Romania, legea am vazut cu totii se schimba constant. Daca astazi cand vorbim limita este de 70%, peste o perioada relativ mica lucrurile se pot schimba. Cele mai multe firme care au ca domeniu de activitate aplicarea foliei pe geamuri sunt la curent cu aceste reglementari si poti fii sigur ca nu vei incalca legea.

2. Cum se aplica corect folia auto

Pentru o aplicare corecta ai nevoie de un kit special pentru asa ceva, kit care este destul de scump. Daca spre exemplu aplici folia auto pentru prima data si nu ai experienta absolut deloc, lucruri neplacute se pot intampla. O simpla manevra gresita si toata folia se va lipi unde si cum nu trebuie.

3. Ce faci daca ai gresit?

Chiar daca presupunem ca toata operatiunea s-a terminat cu succes, la un moment dat vei observa ca folia nu este lipita perfect. Ce faci atunci? Te gandesti sa o dai jos si sa mai incerci odata corect? Trebuie sa sti ca indepartarea ei este chiar mai dificila decat aplicarea. Si aici ai nevoie de experienta si indemanare. De aceea daca vrei sa ai o masina perfecta din acest punct de vedere iti recomandam pentru folie auto DCM Design. Oamenii chiar isi cunosc bine meseria si sigur nu vei fii dezamagit.

4. Garantia lucrarii

Un alt beneficiu este ca vei avea garantia lucrarii in cazul in care apelezi la profesionisti. Chiar daca presupunem ca ti s-a gresit lucrarea, nu vei pleca cu masina de acolo pana folia nu este aplicata asa cum te astepti.

5. Care este costul unei astfel de lucrari

Costul final se va calcula in functie de folia auto aleasa, culoare si zona unde vrei sa fie aplicata. Cei de la DCM Design au preturi incepand de la 250 lei.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.