Apacio imbunatateste calitatea apei cu eficientele sterilizatoare uv la cele mai accesibile preturi

Compus chimic al oxigenului si al hidrogenului, apa reprezinta elementul indispensabil traiului zilnic. Omul consuma zilnic aproximativ doi litri din acest lichid, iar importanta ei o constientizam in fiecare zi. Joaca un rol  vital  pentru sanatatea noastra,  fapt pentru care trebuie sa fie in permanenta  curata si purificata, pentru a ne putea furniza hidratarea zilnica de care avem nevoie.

Sterilizatoarele UV – solutia pentru purificarea apei

Pentru ca apa pe care o consumam zilnic este de cele mai multe ori infestata cu diferiti compusi daunatori, Apacio propune sterilizatoarele de apa UV, prin care apa este purificata. Sunt reduse sau sunt eliminate astfel algele, bacteriile, virusii ori ciupercile aferente, prin iradierea apei cu raze ultraviolete, proprietatile apei tratate (miros, culoare, gust, PH) ramanand, insa, neschimbate.

De ce sterilizatoare UV? De ce Apacio?

Sterilizatorul de apa UV se poate monta la echipamente de tratare a apei din orice spatiu casnic, dar si industrial. Nu au nici o poluare secundara, nu lasa reziduuri si este usor de intretinut – acestea sunt doar cateva dintre avantajele folosirii unui sterilizator UV.

In ajutorul celor care considera ca sanatatea este cea mai importanta, Apacio vine cu o oferta larga de sterilizatoare UV pentru apa:

sterilizator uv

  • Sterilizator UV S-1 – mici dimensiuni, conceput special pentru protectia microbiologica a osmozelor si purificatoarelor casnice, la pretul de 319 lei
  • Sterilizator UV S-2 – dimensiune medie, folosit pentru un grad ridicat de contaminare microbiologica a apei, la pretul de 359 lei
  • Sterilizator UV apa S18 – dotat cu bec UV Philips (durata sa de functionare fiind de 8000 de ore, la intensitate maxima), la pretul de 997 lei

Despre Apacio

Apacio este magazinul online care ofera clientilor sai acces la toate tehnologiile moderne de tratare a apei. Sub umbrela Apacio veti descoperi o gama variata de sisteme precum: dedurizatoare, denitrificatoare, deferizatoare, filter de impuritati, filter cu carbine active, filter de apa cu osmoza inversa, sterilizatoare UV si purificatoare. Toate acestea sunt produse de branduri cu renume mondial in domeniul de tratare a apei.

sterilizatoare uv

Incadrate in topul celor mai bune sisteme, produsele Apacio au cel mai bun raport de calitate-pret de pe piata.

Oferta magazinului o puteti gasi fie online, pe site-ul Apacio.ro , fie apeland unul dintre numerele de telefon: 0727 710 058 sau 0725 943 643, sau la sediul din Strada Coralului, nr.7, Bragadiru, Ilfov.

###

Leave a Reply

Your email address will not be published.