Amenajarea camerelor din casa, o provocare dificila

Grea misiune mai este aceea de a alege niște lustre pentru dormitor potrivite, cand vorbim despre camerele copiilor nostri, nu-i asa?

Cauza principala o reprezinta faptul ca nu exista cam in nicio casa din tara noastra, fie ca ne referim la un apartament sau chiar la o vila luxoasa, o camera in care un copil doar sa doarma si o alta destinata exclusiv jocului.

Chiar daca, prin absurd, am destina o încăpere unor astfel de activitati ludice, cu siguranta baietelul sau fetita noastra se va juca si in camera in care se odihneste noaptea sau dupa-amiaza.

Iata de ce ar trebui ca sa exista acolo, in odaia lui/ei fermecata, atat o lustra sau o plafoniera haioasa, care sa fie, dintr-un anumit punct de vedere asemanatoare cu o jucarie luminoasa, precum si macar o veioza draguta, pe placul odorului nostru.

Din fericire, in magazinele online de specialitate se gasesc si corpuri de iluminat speciale pentru camera copilului, deci o sa aveti de unde sa le alegeti pe acelea cu adevarat potrivite, in armonie deplina cu restul decoratiunilor si mobilierului, daca vreti sa cumparati asemenea produse speciale pentru casa.

Puteti selecta dintre feluritele plafoniere si lustre pentru copii, unele in culori pastelate, pentru fetite, eventual in rozul linistitor pe care acestea il indragesc atat de mult, ori altele, in niste culori vivante, anume imaginate pentru baieteii energici.

Modelele special gandite pentru copii, sub forma de figurine, masinute, avioane, castele etc., sunt ideale pentru a lumina aceasta camera multifunctionala.

Tot de pe net puteti alege, in materie de mobilier elegant, pentru living fotolii clasice, realizate din materiale de cea mai buna calitate, pe care mesteri priceputi le fabrica asa,”ca pe vremuri”, cu o mare atentie la detalii.

Desi mentalitatile s-au schimbat, exista inca multe persoane care nu prea agreeaza stilul modernist, de multe ori minimalist sau cu forme prea indraznete, cu unghiuri ascutite, pentru ca asemenea piese de mobila nu le permit ca sa se simta  confortabil in propriul camin.

Din acest motiv, prefera ca sa plateasca un pret mai mare, dar sa isi comande niste fotolii, canapele, precum si alte produse de mobilier cu un stil mai potolit, clasic, cu linii curbe, linistitoare, care sa le permita o odihna de calitate, sa le creeze cadrul de a se bucura de o atmosfera linistita, in momentele de respiro cand citesc o carte sau urmaresc filmul ori emisiunea preferata la televizor.

Creatorii de mobilier vin in intampinarea acestora persoane cu modele de mobilier incantatoare, asa incat nu le ramane celor interesati decat sa caute cu rabdare in magazinele online de profil, pentru ca sigur vor gasi in ofertele numeroase ale acestora piese care sa le satisfaca gusturile cele mai pretentioase.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.