Fashion, Retail — 30/03/2017 at 17:29

Alesa.ro iti propune gentile de dama cu personalitate

by

Alesa.ro - Genti de dama din piele naturala cu personalitateCu o vasta experienta in domeniul produselor din piele, va propunem o gama variata de posete si genti de dama din piele din cea mai buna calitate, la preturi deosebite. Executate cu maiestrie si cu o atentie deosebita acordata detaliilor, designului si in primul rand calitatii materialului, produsele de pe rafturile magazinului Alesa.ro sunt destinate tuturor gusturilor, stilurilor si diferitelor tipuri de personalitati.

Magazinul va ofera o gama variata de genti de dama realizate de producatori romani, dar si din import, unice in Romania. Punem clientul pe primul loc, motiv pentru care multe din produsele prezentate sunt realizate la comanda oferind clientelor posibilitatea de a alege culoarea si materialul din care va fi realizata geanta dorita de el, oferindu-le astfel posibilitatea de a-si achizitiona nu doar o poseta ci un accesoriu cu personalitate, care sa le reprezinte. Relatia cu clientele este una directa tocmai pentru a ne asigura ca aspectele solicitate (culori, piele, accesorii) sunt livrate in cel mai profesionalist si prompt mod cu putinta.

O varietate larga de modele, pentru o infinitate de produse finite

Modele gentilor sunt variate, acoperind o gama larga de varste si personalitati, fiecare model fiind unic in felul lui, creat pentru a reprezenta cu brio stilul reprezentativ si pentru a pune in valoare tinutele in care este integrat.

Impresionante si cu aspect elegant, gentile si rucsacurile din piele importate din Grecia vin cu stiluri deosebite precum designul cu imprimeu floral in relief sau modele cu tema mitologica ccea ce ii ofera magazinului sansa de a oferi produse inedite.

Orice stil isi poate gasi accesoriul reprezentativ pe Alesa.ro, de la stilul casual, la cel elegant, magazinul oferind, cum spuneam, o gama variata de genti, toate realizate din piele naturala de calitate superioara, pornind de la genti casual, trecand prin cele office, posete plic, genti de cumpraturi si, in cele din urma, genti de voiaj din piele naturala, de vitel, de un rafinament aparte.

Varietatea de modele din colectia genti de dama consta si in extraordinarele combinatii de culori si de materiale dispuse in asa fel incat sa fie evidentiata forma gentii si pentru ca aceasta sa surprinda in mod placut atat estetic, cat si practic. Din acest punct de vedere, in cazul produselor la comanda, clientului i se ofera posibilitatea de a schimba modul in care este dispus materialul daca, spre exemplu, este vorba despre o geanta cu model mozaic, petice etc, precum si culoarea si materialul, ceea ce conduce la realizarea unor modele cu adevarat unice.

Alesa.ro dispune practic, datorita realizarii la comanda a comenzilor, de un numar infinit de produse la un pret cat se poate de accesibil raportat fiind la calitatea materialului, a executiei, dar si la aspectul cu totul deosebit al produselor.
Pentru ca ne-am propus sa fim eficienti si de incredere, incercam sa venim permanent cu produse noi, surprinzatoare si de cea mai buna calitate, principala caracteristica a magazinului, astfel ca doamnele si domnisoarele pot gasi cu usurinta accesoriul ideal.

Livram rapid si respectam pretul chiar si in cazul schimbarii tipului de piele

In ceea ce priveste termenul de livrare, in cazul gentilor la comanda, este de 2-3 zile lucratoare, respectat in 90% din cazuri, intrucat, daca perioada este una aglomerata sau materialul cerut nu este in stoc in momentul respectiv, poate creste usor, acest lucru fiind comunicat clientelor. In cazul gentilor livrate din import, termenul de livrare este de aproximativ 5-7 zile lucratoare, dar asteptarea merita cu siguranta.

Alesa.ro este unic prin produsele din piele naturala de calitate, prin produse cu un design actual, elegant si interesant, prin varietatea de modele de genti, prin combinatiile de materiale si de culori in urma carora geanta capata un aspect inedit, prin faptul ca ii da cumparatorului posibilitatea de a-si pune amprenta pe accesoriul dorit si, in special, prin pretul mai mult decat accesibil.

Pentru persoanele cu gusturi rafinate, retineti: Alesa.ro – genti din piele cu…personalitate!

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.