Alegeti tuburi led de la Led Concept pentru un iluminat puternic, eficient si economic

Renuntati cat mai repede la vechile neoane incandescente si la becurile clasice ce contin mercur si care consuma foarte multa energie electric. Acum trebuie sa treceti la nivelul urmator folosind tuburi led pentru un iluminat economic, puternic si cu o durata de viata mult mai mare. Alegeti tuburi led ca sa economisiti energie electrica si implicit bani la factura de curent electric. Tuburile led sunt foarte eficiente si le puteti monta usor in orice tip de spatiu doriti.

Inlocuirea neoanelor vechi cu tuburi led va ofera numai avantaje

Daca va ganditi sa inlocuiti sistemele de iluminat compuse din neoane vechi care consumau foarte multa energie electrica cu un sistem de iluminare cu tuburi led, alegerea dumneavoastra va fi una foarte inspirata care va va aduce numeroase beneficii importante. In primul rand, tuburile led va ajuta sa economisiti cu pana la 50% mai putina energie electrica si implicit resurse financiare importante. Acestea au o lumina mult mai eficienta si o durata de viata mult mai mare fata de vechile neoane, ale caror lumina era de multe ori intrerupta si care aveau un delay pana ajungeau sa furnizeze lumina maxima. Folosind un sistem cu tuburi led lumina poate fi controlata, astfel incat aceasta sa fie cat mai placuta ochiilor dumneavoastra.

tuburi led

In comparatie cu sistemele vechi de iluminat, tuburile led ofera o durata de viata foarte mare si astfel nu trebuie inlocuite la fel de des ca restul sistemelor de iluminat. Magazinul online Led Concept va ofera cele mai mici preturi de pe piata la tuburi led. Aici puteti gasi mai multe modele de tuburi led cu diferite puteri: 6W, 9W, 10W, 12W, 14W, 18W, 20W, 24W, 36W, 40W, 50W. Astfel puteti alege tuburile led care se potrivesc perfect spatiului dumneavoastra. Puteti opta pentru tuburi led care va ofera lumina alba calda sau lumina alba rece in functie de spatiul unde alegeti sa le folositi.

tub led

Astfel, daca alegeti sa achizitionati tuburi led puteti beneficia de multe avantaje foarte importante pe care un sistem de ilumiant vechi nu le mai ofera.

Ce ofera magazinul online Led Concept?!

Led Concept, magazinul dumneavoastra online de iluminat pe baza de led, furnizeaza o gama foarte larga de produse precum: becuri, spoturi, tuburi, panouri, plafoniere, lampi pentru iluminat stradat si industrial, toate acestea cele mai mici preturi de pe piata. Pentru comenzi puteti intra pe site-ul www.led-concept.ro, sa sunati la 0760/919/116 sau sa trimiti un mail pe adresa comenzi@led-concept.ro. Led Concept va ofera certificate de garantie si de conformitate pentru toate produsele de iluminat pe baza de led.

Leave a Reply

Your email address will not be published.