Fashion — 18/07/2017 at 16:45

Alegerea rochiei de mireasa perfecte, intre cautare epuizanta si misiune distractiva

by

Nu a trecut mult timp de cand ai spus emotionata „DA”, i-ai anuntat pe cei dragi despre marea decizie a vietii tale luata alaturi de alesul inimii tale si, desi in cele mai multe momente simti ca plutesti de fericire, realizezi ca urmeaza o succesiune de evenimente care iti vor schimba radical viata. Vei pasi intr-o noua etapa, vei intemeia o noua familie, iar evenimentul care va marca aceasta trebuie sa fie perfect.

Alaturi de pregatirile specifice pentru nunta care urmeaza, cu alegerea restaurantului, a listei cu invitati, a muzicii pentru petrecere, meniuri, cununia de la biserica, stabilirea  fotografului si cameramanului care vor surprinde toate momentele de neuitat ale fericitului eveniment, intotdeauna mireasa va fi, invariabil, cel mai mult in centrul atentiei, iar fiecare tanara care ajunge in acest rol mult asteptat se va stradui sa fie la inaltimea asteptarilor. Pentru ca nunta reprezinta acel moment unic cand ea trebuie sa straluceasca, sa fie acea „regina a balului”, cand va starni admiratia si aprecierea tuturor celor prezenti. De aceea, un rol esential il are rochia de mireasa pe care o va imbraca viitoarea sotie si despre care, cu siguranta,  se va vorbi si dupa  ce evenimentul se va fi incheiat.

Astfel, dincolo de pregatirile in care se vor implica viitorii soti si familiile lor, tanara mireasa are misiunea, niciodata usoara, de a gasi cea mai potrivita rochie de mireasa, care s-o puna in valoare si care s-o faca sa se simta cea mai frumoasa in acea zi de neuitat. Dar aceasta misiune nu trebuie vazuta ca pe o corvoada, chiar daca presupune cautari asidue, ci poate fi transformata intr-una  placuta, de neuitat, pentru ca precede unul dintre cele mai fericite momente din viata fiecarei femei. In acest sens sunt cateva reguli care, odata respectate, pot contribui decisiv la incheierea cu succes a alegerii rochiei de mireasa. O inspiratie in alegerea acestei tinute speciale este oferita de targurile de nunti, care se desfasoara constant. Rochii de seara deosebite si bineinteles, de mireasa, pot fi gasite la aceste targuri, intr-o varietate de modele, fiind sanse reale ca aici sa fie si cea pe care o cauti. Nu o alege chiar pe prima care te va incanta, probeaza cat mai multe, pentru a fi sigura ca e alegerea cea mai buna. Este de preferat sa nu iti iei cu tine prea multi sfatuitori, pentru ca la un moment dat vei fi derutata, iar alegerea finala trebuie sa-ti apartina tie in totalitate, pentru a nu avea nicio indoiala ca este ce ti-ai dorit cu adevarat.

In alegerea unei rochii pentru miresa, tine cont de anotimpul in care va avea loc evenimentul, localul unde are loc petrecerea de nunta, tematica aleasa, stilul pe care il vei aborda, tendintele actuale si inainte de a porni in misiune, realizeaza un plan cu magazinele pe care le vei vizita in acest sens. Tine cont de talia ta in alegerea rochiei, ce te avantajeaza, ce trebuie sa scoti in evidenta si ce imperfectiuni trebuie ascunse. Materialul rochiei alese este la randul sau important in crearea unei tinute gratioase si elegante si poti alege unul sau o combinatie dintre cele pretioase, precum dantela, broderii, tul, tafta, matase, dar si nuanta aleasa are rolul sau aparte, alaturi de accesorii  si buchetul de flori, care trebuie sa fie asortate delicat cu rochia de mireasa.

Indiferent pentru ce vei opta in final, ideal este sa te simti minunat in modelul ales, sa-ti arate personalitatea si sa emane fericirea pe care o simti in acest moment unic al vietii tale.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.