Sanatate — 12/08/2017 at 12:27

Alege chiar acum Realsports

by

Sportul are un rol definitoriu în dezvoltarea atât fizică cât şi intelectuală a fiecărei persoane încă din copilărie. Anume în această perioadă corpul adolescentului trece prin multe schimbari din punct de vedere fiziologic si anatomic. Aceasta  produce atât disconfort fizic cît şi trairi de neincredere, rusine, excitatie sau inhibitie, ambivalenta, incertitudine, astfel activităţile fizice ajutînd la  armonizarea corpului  fiind şi  o modalitate eficienta si placută de descarcare a tensiunii.

Acestea totodată participă  la  dezvoltarea  propriei  personalităţi şi promovează pe larg un mod sănătos de viaţă, care reprezentă o alternativă sănătoasă a unor activităţi ce devin în ultimul timp obişnuinţă pentru majoritatea tinerilor din republic. Astfel,  acesta implică stoparea relativă a unor activităţi precum privitul în exces la televizor, jocurile la calculator, consumul de alcool, ţigări sau narcotice, activităţi care  se manifestă pe larg în rândul tinerei generaţii. Urmărind evenimentele, apare adesea o întrebare pusă frecvent de către părinţi: ,,Cum ajutăm adolescentul să aleagă un drum bun şi să nu se rătăcească pe unul periculos?”

Alegând Realsports vei ajunge să ai un psihic într-o stare foarte bună și nu numai.

Deşi, iniţial, un răspuns corespunzător ar părea dificil de găsit , totuşi abilităţile morale , intelectuale sau fizice, apar  anume în copilarie, astfel, atunci fiind absolut  necesară şi altoirea dragostei pentru sport de către părinţi pentru proprii copii. Atunci acesta începe a deveni independent în acţiunile care le manifestă şi nu are nevoie de susţinerea fizică a părinţilor.

Anume, această perioadă, este perioada şcolară mică, 8-10 ani, cînd copilul este destul de dezvoltat fizic pentru a putea avea o relatie cu un antrenor, şi pentru a practica un anumit sport. Copilul deja nu mai este dependent de parinti, şi se poate cu usurinta integra într-un nou colectiv, al colegilor care fac acelasi sport. Unii reuşesc ei singuri să aleagă un sport, să-şi dorească practicarea acestuia, să anunţe parinţii, să reusească să ajungă  la antrenamente, pe când altii, fiind usor influienţaţi şi neavând încă un concept propriu la ceea ce îşi doresc, au nevoie de adulţi care să le altuiască dragostea pentru sport, să îi ajute în stabilirea relaţiei cu antrenorul si cu sportul respectiv.

Problema se pune atunci cînd parinţii celor din urmă nu sunt atât de cointeresaţi ca copilul lor sa practice un mod sănătos de viaţă şi devin indiferenţi faţă de activităţile acestuia. Astfel, pe fundalul acestei lipse de atitudini, mulţi copii sunt atraşi pe drumuri greşite fie de către  prieteni, fie chiar de propriii părinţi.

Astfel devine primordială promovarea spre practicare a unei anumite probe sportive, de către  copil   atunci cînd  acesta poate defasura o astfel de activitate reuşind să posede anumite aptitudini în ramura dată. Copiii de multe ori îşi manifestă dorinţa de a practica anumite genuri de sport, fie că exista cineva în apropiere care le practica, fie că le-au vazut la televizor sau în alta parte.

Astfel se conturează tinere talente care fie se descurca foarte bine cu înotul, sau sunt tentaţi de dans, patinaj,  fotbal şi atletism, ceea ce le permite pe viitor nu numai să îşi promoveze un mod sănătos de viaţă ci şi  să facă sport de performanţă. Dacă aceasta  se realizeaza, inseamna că există un interes şi o plăcere pentru aceste activităţi şi şansele de a continua promovarea unui mod sănătos de viaţă încă din copilărie în rândul tinerei generaţii sunt destul de mari.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.