Afaceri — 15/05/2017 at 19:03

Ai un blog sau o afacere? Participa la concurs si castiga un curs de SEO!

by

PR2Advertising.ro si SEOmark.ro te invita la Concurs! Participa la concurs si castiga un curs de SEO, oferit de SEOmark.ro. Cursul are loc pe 20 mai 2017, la locatia din Bucuresti. Asadar, daca esti din Bucuresti si/sau poti ajunge la curs, participa la acest concurs!

Participa si poti castiga unul dintre cele 2 PREMII!

Despre cursurile SEOmark.ro:

Detalii despre cursuri gasesti aici.

Premii: 2 premii – un premiu constand intr-o participare la cursul Jurnalism SEO, respectiv un premiu constand intr-o participare la cursul Optimizare SEO on si off-site. Ambele cursuri au loc pe 20 mai 2017, in Bucuresti.

Cum participi:

Inscrie-te la concurs urmand cei 3 pasi de mai jos:

PASUL 1 – Da like paginii de Facebook PR2Advertising.roaici

PASUL 2 – Da like paginii de Facebook SEOmark.ro aici

PASUL 3 – Posteaza pe pagina ta de facebook raspunsul la intrebarea concursului – “De ce mi-am facut un blog sau un business si de ce am nevoie de SEO pentru acesta?.

PASUL 4 – Copiaza link-ul postarii tale de pe facebook (cea de la Pasul 3) si posteaza-l in comentarii la acest articol de concurs.

Participare:

Perioada in care poti participa este 15  – 17 mai 2017.

Participantii cu cele mai interesante raspunsuri vor castiga unul dintre cele doua premii oferite de SEOmark.ro

Castigatorii vor fi anuntati in pagina de concurs, printr-un comentariu la acest articol de pe site-ul PR2Advertising.ro, pe pagina de facebook a PR2Advertising.ro si pe adresa de e-mail, pana la data de 18 mai 2017.

Prin inscrierea la acest concurs, participantii sunt de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie procesate si utilizate de catre R2Advertising.ro si sponsorul acestui concurs la trimiterea de noutati, oferte si promotii.

*Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa respecte cerintele

**Pentru a fi eligibili, participantii trebuie sa specifice datele exacte, valide si reale la postarea comentariului: nume si adresa de e-mail (aceeasi adresa de e-mail va fi folosita la abonarea automata la newsletter-ul PR2Advertising.ro). Castigatorii vor fi contactati prin e-mail si vor primi pe adresa de e-mail furnizata la logare/abonare/postarea comentariului instructiunile necesare pentru a putea intra in posesia premiului castigat.

***Participantii cu raspunsuri copiate sau postate anterior pe alte site-uri pot fi descalificati.

****Castigatorii trebuie sa raspunda la mail-ul de anuntare a castigarii premiului in maxim 12 de ore de la data trimiterii acestuia. In caz contrar, pot pierde dreptul de a castiga premiul, acesta revenind unui alt participant.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

7 Comments

  1. De ce mi-am facut un blog sau un business si de ce am nevoie de SEO pentru acesta?” Mi-am facut un blog, deoarece este o pasiune in care ma regasesc cel mai bine, drept dovada imi doresc sa impartasesc idei si povesti autentice, care sa va inspire intr-un mod placut. Imi doresc ca aceasta pasiune sa o transform intr-un proiect consolidat si sa imi creez o comunitate puternica. Consider ca am nevoie de SEO, deoarece blogul meu necesita o promovare calitativa, in acest mod, blogul va creste vizibil. Sunt de parere ca prin SEO, blogul meu va primi o reputatie mai buna in ceea ce priveste produsele furnizate de mine. Concluzionez prin faptul ca SEO este binevenit, oferindu-mi libertatea de a crea noi relatii de afaceri si cresteri pe termen lung.

  2. Buna,

    Am decis ca vom oferi mai multe premii. Astfel, iata castigatorii:
    Jurnalism SEO: Cristina Sta si Gianina
    Optimizare SEO: Mintescu Evelina si Simona Mihalcea

    Felicitari!

Leave a Reply

Your email address will not be published.