Finante/Banci — 05/01/2016 at 14:15

Ai nevoie de bani astazi? CreditFix iti alimenteaza contul in 2 ore, prin creditul nebancar rapid

by

Dupa perioada sarbatorilor de iarna, este firesc ca bugetul familiei sa fie puternic afectat. Iar daca mai este ceva timp pana la salariu, atunci uitati de imprumuturile la prieteni sau la bancile care functioneaza pe tot felul de politici birocratice si apelati la un credit nebancar rapid, de la institutia financiar-nebancara CreditFix.ro. In aceeasi zi in care aplicati pentru suma dorita, expertii de la CreditFix au grija sa primiti banii de indata, astfel incat sa iesiti din orice impas financiar. Prin cativa pasi simpli, cu acte minimale, creditul nebancar este cea mai economica, simpla si rapida metoda de a obtine niste bani de care aveti urgenta nevoie.

Credite nebancare de accesat online, solutia oricarui deficit financiar

Pe langa faptul ca veti primi banii necesari chiar in ziua in care ati aplicat pentru acestia, tot acest proces se desfasoara online, fara ca dumneavoastra sa trebuiasca sa faceti drumuri obositoare la banci sau la creditorii cu politici neavantajoase pentru cel care aplica pentru un imprumut. Cele mai importante criterii pe care trebuie sa le indepliniti, astfel incat sa fiti eligibili unui credit nebancar rapid sunt:

credit nebancar rapid • Sa fiti cetatean roman;
• Sa aveti varsta de minimum 18 ani implinita;
• Sa aveti o adresa de e-mail personala si un numar de telefon valabil;
• Sa detineti un cont valabil, cu optiunea de plati online activata si card atasat;
• Sa aveti un venit net pe luna de cel putin 500 de lei.
Pe langa aceste conditii simplu de indeplinit, nu trebuie decat sa prezentati niste acte minimale, si anume copie dupa buletin sau dupa cartea de identitate si o copie dupa extrasul de cont aferent contului de incasare pe intreaga luna precedenta.

Credite nebancare rapide, accesare simpla doar pe pagina creditfix.ro

creditfix

Daca vreti sa obtineti suma de maximum 1000 de lei in doar 2 ore, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina web a celor de la CreditFix.ro, locul unde gasiti toate informatiile de care aveti nevoie, astfel incat sa puteti aplica simplu si repede pentru creditul rapid online. Pentru mai multe intrebari si raspunsuri la nelamuririle dumneavoastra, echipa de experti va sta la dispozitie la adresa de e-mail contact@creditfix.ro sau la numerele de telefon 0374.475.000/ 0374.091.000.

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.