Afla cum este calculata valoarea politei de asigurare casco

sistem de calcul pentru valoare politei de asigurare cascoAsigurarile reprezinta un domeniu in care gasim foarte multe firme care ofera aceste servicii. Acest domeniu este unul exploatat la nivel mondial, de catre foarte multe firme importante. Mare parte din aceste firme le putem gasi si la noi in tara, venind cu oferte cat mai atractive, prin care incearca sa atraga atentia a cat mai multi consumatori.

Asigurarea Casco

Dintre aceste asigurari cea mai comuna, cunoscuta si accesata asigurare este cea Casco, o asigurare destinata automobilului tau, ce te ajuta prin plata cheltuielilor aferente pagubelor produse din accidente provocate din culpa proprie, dar si din alte cauze, in functie de aria de cuprindere a asigurarii.

Valoarea unei polite de asigurare casco

Aceste asigurari au o valoare care poate varia in functie de foarte multi itemi. Dintre acestia cei mai importanti sunt legati de data de fabricatie a automobilului, de tipul de combustibil utilizat, de tipul masinii detinute, precum si de vechime. Pe langa acestea, valoarea politei de asigurare poate diferii si in functie de aria de acoperire a daunelor. In general, politele de asigurare au o acopeire ce cuprinde ciocnirile, izbirile si alte accidente de acest fel, precum si plata daunelor aferente vatamarii soferului sau altor personane, pe langa acestea optional poti opta pentru o arie de asigurare ce cuprinde furtul sau chiar plata cheltuielilor aferente unor accidente produse pe alte drumuri decat cele publice.

Calcularea valorii asigurarii casco

Valoare exacta poate fi calculta pe site-urile prestatorilor de astfel de servicii care detin un astfel de sistem de calcul pentru valoare politei de asigurare casco, unde poti introduce toate datele masinii tale, de la combustibil, an de fabricatie, pana la acoperirea pe care o doresti, iar acesta iti va genera costurile primei de asigurare in functie de ofertele pe care le propune firma asiguratoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.