Afla ce genti sunt in tren vara aceasta!

genti dama

geanta plic a reusit sa-si castige locul de topAlaturi de pantofii cu toc, gentile sunt accesoriile preferate ale doamnelor si domnisoarelor din lumea intreaga! Orice garderoba feminina cuprinde numeroase modele de genti, dar asta nu opreste nicio femeie, niciodata, nu se va oprii din cumparat genti.

Geanta in tinuta unei femei, este acel accesoriu care are puterea de a schimba radical aparitia acesteia!

Pentru sezonul de vara 2015, foarte indragite de designeri, dar si de femeile de pretutindeni, sunt gentile plic. Cum vara este acel sezon din an cand nu ne permitem sa apelam in mod excesiv la make-up, altfel riscand sa aratam strident , femeile apeleaza foarte mult la accesorii pentru a compensa. O geanta plic- mica, eleganta si chic este ceea ce ne trebuie! Inca din sezonul de primavara 2015, geanta plic a reusit sa-si castige locul de top in colectiile de fashion.

geanta plic a reusit sa-si castige locul de topgeanta plic a reusit sa-si castige locul de top

Afla ce genti plic sunt in trend vara aceasta!

Atunci cand aleg sa-si cumpere genti plic, majoritatea femeilor au tendinta de a-si alege numai genti plic de culoare neagra. Este adevarat ca negrul nu iese niciodata din trenduri, fiind culoarea care se asorteaza aproape oricarei tinute, conferindu-i un plus de rafinament.

Designerii de moda, insa, ne indeamna ca pentru vara aceasta sa indraznim si sa ne alegem gentile plic in culori intense, diverse. Daca esti usor tematoare si nu indraznesti, totusi, sa optezi pentru o geanta plic rosu-aprins sau turquoise, atunci iti recomandam gentile plic in culori nude, bronze.

Unde gasesti cele mai chiz genti plic

O gama de genti plic incredibil de chic ne sunt oferite de Sweet-Accesssories, un magazin online de accesorii ieftine. Colectia de genti plic este una diversa, cuprinzand modele pe gustul tuturor femeilor. Poti alege genti plic metalice, genti in nuante nude sau, daca esti una dintre femeile extravagante, iti sugeram gentile plic aurii, care vor iesi in evidenta oriunde te-ai afla.

Preturile Sweet-Accessories sunt incredibil de accesibile, daca ne gandim la calitatea fara repros a gentilor plic din colectie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.