Acum puteti comanda online tabla neagra de la Mesteru Manole

tabla neagraPe site-ul mesterumanole.ro puteti comanda online tabla neagra care este fabricata pentru cerintele exigente ale pietei respectand intocmai toate standardele internationale de calitate precum indoirea, ambutisarea, taierea la laser si sudarea. Tabla neagra este folosita in constructii, pentru utilajele industriale, constructii navale precum si pentru alte elemente neexpuse auto si electrocasnice.
Este foarte important ca atunci cand trebuie sa alegeti materialele pentru anumite aplicatii, sa cunoasteti foarte bine diferenta dintre tipurile de otel din care acestea sunt confectionate, tipul de laminare si care sunt avantajele pe care aceste materiale vi le ofera daca le alegeti pentru a construi acele aplicatii.
Exista cateva diferente semnificative intre tabla laminata la cald (tabla neagra) si tabla laminata la rece (tabla decapata). Aceste diferente fac referire la modalitatile in care otelul este prelucrat. In cazul laminarii la cald se obtine un material cu o suprafata aspra si colturi rotunjite, iar in cazul unei laminari la rece se obtine un material cu o suprafata lucioasa si colturi drepte.
Acest proces de laminare este cea mai utilizata metoda de deformare plastica a materialelor metalice.
Tabla neagra de la Mesteru Manole este confectionatata din otel incalzit la o temperatura peste cea de recristalizare. Acest procedeu continua prin rularea si presarea succesiva prin role a tablei pana cand se obtine grosimea dorita. Astfel, tabla neagra este un material extrem de flexibil si necasant care poate fi folosit intr-o gama variata de aplicatii.
Acest model de tabla ofera un foarte bun randament si o rezistenta foarte buna la tractiune, fiind potrivita pentru procedeele de sudura obisnuita. Tabla neagra este potrivita pentru genul de aplicatii unde grosimea, puterea si capacitatea de formare sunt cele mai importante elemente.

Unde se utilieaza tabla neagra?

  • Accesorii pentru liniile de cale ferata
  • Compartimente de depozitare in domeniul auto
  • Diverse aplicatii de structura
  • Constructia de nave marine
  • Constructia de cazane si alte recipiente afla sub presiune
  • Constructia de masini si echipamente grele
  • Productie de containere

Despre Mesteru Manole

Mesteru Manole este un magazin online de materiale de constructii ce ofera spre comercializare o gama foarte larga de produse din diferite categorii. Online pe site-ul mesterumanole.ro puteti gasi produse pentru amenajari interioare, amenajari exterioare, instalatii termice, instalatii sanitare, instalatii electrice etc. Pentru mai multe informatii puteti suna la numarul de telefon 0741 238 406.

Leave a Reply

Your email address will not be published.