Acum, poti sa fii colectionar de penny board-uri!

Gama larga de penny board-uri existenta in ofertele magazinelor online de profil ii imbie pe fanii acestor placi mini, extrem de distractive, ca sa isi faca o intreaga colectie acasa.

Sunt atat de ieftine incat chiar ar fi pacat sa nu purceada la a-si cumpara mai multe, in culori diferite, pentru a le avea la indemana in orice ocazie.

O placa penny este extrem de cool, in calitate de accesoriu la un outfit de vacanta in aceasta vara, 2017, la fel dupa cum la toamna, o sa fie in trend printre elevii si studentii romani iubitori de distractii simple ce implica si miscarea.

Daca copiii de bani gata ce au trecut de varsta majoratului isi fac colectii de masini de la acelasi brand celebru, tinerii care nu au bugete prea mari, pot sa fie si ei in tendinte cu ajutorul acestor placi vesele, tot cu patru roti, pe care deja le intalnim prin localitatile noastre.

Unii ar putea spune ca nu se compara o asemenea scandura de plastic pe roti cu un ditamai hoverboard-ul scump, dar cui ii pasa?

Spre deosebire de un hoverboard, greoi la propriu, dar si la figurat (daca ne gandim ca nu este chiar facil de manevrat pe un drum accidentat), o micuta penny board confera posesorului nu doar mobilitate, dar si posibilitatea de a merge cu ea prin locuri pe unde un scuter electric scump da rateuri neasteptate.

Extrem de rezistenta la socuri mecanice, penny board-ul nu are nevoie nici macar de service, spre deosebire de un hoverboard, care ingloband mai multe piese, o tehnologie complexa, in cazul in care s-a defectat trebuie musai ca sa fie reparat de catre un specialist.

Asadar, nu doar ca dai o gramada de bani pe el ca sa ti-l cumperi, dar mai cheltui si cu reparatiile inerente, ca sa nu mai vorbim ca hoverboard-urile nu merg deocamdata cu energie solara gratuita, ci cu acumulatoare ce trebuie alimentate cu energie electrica.

O penny board il scapa asadar pe proprietar de asemenea cheltuieli suplimentare si, chiar in cazul in care s-a stricat iremediabil nu-i nicio tragedie, desi aceste gadget-uri sunt extrem de rezistente din fabricatie. Avand in vedere ca in magazinele online in prezent au un cost de sub 100 de lei, o placa penny se poate inlocui extrem de usor cu una nou-nouta comandata cu un simplu click!

Leave a Reply

Your email address will not be published.