Afaceri — 30/03/2017 at 17:59

5 aspecte de care sa tii cont cand alegi agentia pentru promovare online

by

Alegerea unei agentii care sa iti faca SEO sau promovare online poate fi dificila deoarece exista numeroase  agentii care isi promoveaza serviciile si care pretind ca sunt foarte bune in ceea ce fac. Dincolo de ceea ce ofera, exista cateva aspecte pe care le poti avea in vedere atunci cand alegi o agentie de digital marketing, si la final sa alegi pe cea care se potriveste nevoilor tale.  Pentru ca asta e cel mai important: sa stii ceea ce iti doresti. Astfel vei putea face alegerea potrivita.

Background: clienti si rezultate

Un factor important pe care trebuie sa il ai in vedere este experienta. Este o agentie cu experienta sau nu? Persoanele care lucreaza acolo au experienta sau sunt incepatoare in domeniul in care lucreaza? Multe agentii de marketing online ofera un portofoliu, niste studii de caz  sau rapoarte cu ajutorul carora poti vedea cu ce clienti au lucrat anterior si abilitatea lor de a furniza rezultate reale.

Iti intelege serviciile?

Chiar daca este un plus faptul ca agentia de promovare online a mai lucrat cu diferite companii care activeaza in aceeasi industrie ca si tine, nu inseamna ca este obligatoriu sa fi facut asta.  Important e sa iti inteleaga serviciile. Trebuie sa iti cunoasca competitia, obiectivele business-ului si sa stie ce strategie de marketing vor aplica pentru ca tu sa iti indeplinesti acele obiective. Daca se arata interesati de toate acestea, atunci inseamna ca serviciile tale vor fi intelese pe deplin.

Prezenta online

Cum arata site-ul agentiei de promovare? Este responsive pentru mobile? Are un design placut?

Sunt activi pe retelele sociale?

Au un blog? Daca da, cand a fost ultima oara postat un articol pe acel blog? Continutul articolelor sunt focalizate pe nevoile clientilor sau doar vorbesc despre ei? Daca agentia respectiva este specializata in SEO, atunci trebuie sa stie cu siguranta ca cel mai bun continut pentru SEO este cel care se focalizeaza pe informatiile utile pentru clienti si ca trebuie sa posteze cel putin 1 data pe saptamana. O agentie SEO buna trebuie sa ofere exemplu.

Transparenta

In conversatia cu reprezentantii agentiei de promovare trebuie sa existe deschidere si transparenta privind modul cum lucreaza si cum vor lucra cu tine. Vor trebui sa iti precizeze metodele pe care le folosesc, in ce masura iti vor raporta rezultatele lor si cat de des vor face asta.

Ce sa nu faci?

  • Nu te limita doar la pretul cerut de agentie. Nu alege doar pentru ca e cea mai ieftina agentie de promovare online, pentru ca ieftin nu inseamna totdeauna si bun.
  • Nu te astepta ca agentia sa iti promita rezultate rapid, pentru ca unei campanii de marketing online ii ia timp sa produca rezultate.

Procesul gasirii, evaluarii si alegerii unei agentii de promovare online poate lua timp – si nu este o problema. La urma urmei iti doresti sa gasesti partenerul potrivit care sa iti inteleaga nevoile si sa iti ofere rezultatele masurabile.


Despre agentia pentru promovare online – re7consulting Romania:

agentia pentru promovare online - re7consulting BucurestiAgentie de marketing online din Bucuresti care ofera servicii de promovare online si servicii de optimizare SEO complete, implementarea de campanii PPC – Google Adwords si Facebook Ads, campanii pentru bloggeri si campanii de advertoriale optimizate SEO.


Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.