Calculatoare / IT — 26/01/2017 at 11:20

2 motive pentru care merita sa platesti un abonament de mentenanta web site

by

Marea majoritate a clietiilor, dupa realizarea unui web site nu ii mai intereseaza sub nici o forma starea portalului, cum apare in motoarele de cautare, daca mai este vizibil sau pe ce pozitie se afla in cautarile google insa asteapta sa aibe vizitatori cat mai multi. Dupa ceva timp realizeaza ca lcrurile nu stau deloc asa si incearca sa caute solutii pentru a se face cat mai cunoscut in mediul online.

De ce sa faci un abonament de mentenanta web site?

Va prezentam 2 motive foarte serioase pentru care este recomandat sa apelati la experienta unei persoane care stie forte bine ce inseamna optimizarea si promovarea unui web site in mediul online chiar daca poate costul este unul foarte mare insa in timp valoreaza mai mult de cat va imaginati.

1: Securizarea web site-ului

Un motiv foarte serios este securizarea paginilor web impotriva atacurilor SPAM,coduri Malware, erori in pagina si status Blacklist.

De ce? Daca web site-ul dumneavoastra este realizat cu platforma WordPress trebuie sa retineti faptul ca aceasta platforma este cea mai populara pe aceasta nisa insa cu cat este mai cunoscuta aceasta devine si mai vulnerabila in mediul online. Persoanele rau intentionate cauta tot timpul brese prin care va pot face rau. O persoana care sa mai confruntat cu aceste probleme cu siguranta va sti sa va proeteje impotriva atacurilor.

Daca doriti sa verificati starea web site-ului dumneavoastra la ora actuala o puteti face cu ajutorul serviciului de la Sucuri, un scanner foarte bun pe care eu personal il folosesc tot timpul.

2: Un abonament de mentenanta web site va tine Up to data!

Tehnologia IT evolueaza cu pasi foarte rapizi si deja in 1-2 ani un web site devine invechit si aici nu ma refer numai la design ci si la compatibilitatea cu toate navigatoarele existente gen IE, Chrome, Firefox, etc…

Deasemenea trebuie sa stiti ca trebuie sa fie compatibile si cu sistemele de operare mobile Android, IOS pentru a oferi utilizatorilor de internet de pe terminale mobile o experienta cat mai placuta.

Preturile pentru administrarea unui web site in general pornesc de la 200-300 RON/ luna insa pot ajunge si la 800 RON daca doriti mai multe beneficii cum ar fi: Editare de articole online, prezenta in canalele de socializare, optimizarea On-Site si Of-Site , etc…

Va doresc mult succes pentru pentru orice informatie va stam la dipozitie.

 

 

Autorii comunicatelor de presa si, respectiv, posesorii conturilor de pe Site sunt singurii responsabili pentru materialele publicate pe PR2Advertising.ro. Pentru detalii, consultati termenii si conditiile acestui site

Leave a Reply

Your email address will not be published.